Kundens oplevelse af INIPI

Har du været ude og opleve en tur i svedhytten, eller prøvet en af vores mange behandlinger? Så hører vi gerne fra dig! Skriv navn og e-mail og et par linier omkring din oplevelse.

 

Navn:
*
E-mail:
*
Indlæg:
*
 
Lotus Gustafsson  (lotusg76@hotmail.com)
Tilføjet d. 13-09-2018 13:55:36
Inipi er bare et vidunderligt sted - storby magi. Jeg kan kun anbefale saunagus, som jeg nu er kommet til gennem en del år. Det er så skønt, at jeg bare kan dukke op, når det passer mig og tage en ven med. Det er en skøn oplevelse hver gang ligegyldig sol, regn, blæst eller årstid. Kombination af hyttens mørke, den intense varme og sved, de duftende olier, Øresunds kolde vand, den friske luft, pause med peanuts/vand og helt nede på jorden hyggelige mennesker i alle størrelser, former og farver - det er altså bare skønt. Prøv det!:-)
Charlotte Bjørk  (Att.cbjork@gmail.com)
Tilføjet d. 15-03-2017 12:32:30
Jeg svæver ovenpå fantastisk detox i svedehytten i går. Dejlig modtagelse og præsentation af aftenen. Roligt tempo så sjælen kan finde ro. Stimulerende dufte serveret i stærk varme og så lige på hovedet i det kolde kanalvand.
Jeg er vender tilbage og kan godt anbefale lidt dig tid hos Inipi.
jan jensen  (jj@taarnsalg.dk)
Tilføjet d. 22-10-2014 07:42:29
Jeg vil gerne anbefale dette til alle.
Jeg er en af de typer som har prøvet alt muligt og mange gange stået tilbage når det var færdigt med fornemmelsen det var da meget fedt men var det det.
Nu har jeg 2 gange været i svedehytte hos jer og jeg er glad for at indrømme at jeg har glæde af dette i flere dage efter, jeg har en fantastisk fornemmelse i hele kroppen og jeg er i langt bedre humør når jeg har været en tur i svedehytten
Derfor kan jeg kun anbefale dette til alle
Tak for en fantastisk oplevelse
Gitte Aaskov Laursen  (gitte.aaskov@hotmail.com)
Tilføjet d. 15-08-2013 22:19:43
Taaaak Alf - for endnu en herlig oplevelse hos jer. Denne gang saunagus. HVOR var det LÆKKERT. Utrolig dejlig varmt. Kroppen kan mærkes og velværen breder sig. Fantastisk sted med dejlig atmosfære og havvandet lige ved siden af til afsvalning:0)) Vi ses Gitte
Michael Peo
Tilføjet d. 13-03-2012 12:10:09
Vi var 10 gutter, der ud på eftermiddagen af en på mange måder våd polterarbend, spenderede knapt to timer som svedende indianere - En fremragende oplevelse! God, afslappet og behagelig service, men ikke sådan at det lagde en dæmper på den festlige dag. Jeg vil gerne sig tak på vejene af selskabet, og iøvrigt anbefale denne svedige oplevelse til en hver.
Mikael J
Tilføjet d. 02-02-2012 10:16:04
Vi var 9 gutter som skulle have en "herredag" - så vi startede med et Romersk bad hos Inipi. Som rigtige mænd skrubbede vi salt på hinanden mens vi svedte som dyr... Herefter var det en tur i Øresund for at køle ned og så en tur i teltet igen - for derefter igen at hoppe i havet. Det var virkelig en god oplevelse som vi alle kan anbefale til andre, som vil prøve noget anderledes og har mod på en tur i øresund... Ville jeg gøre det igen... Ja helt sikkert :-)
Thor Angelo  (thor@angelo.dk)
Tilføjet d. 08-01-2012 20:24:11
Vi var 27 mennesker til polterabend som jeg var med til at arrangere. Og vi startede hos jer kl. 8.00 med morgenmad, 2x svedhytte og 2xdukkert i øresund - 7 januar!! ALLE 27 var med i svedhytten og alle tog 2x dukkert. Det var en kæmpe oplevelse - et fuldført arrangement. Tak Martin! Du og din kollega var virkelig super. Det var den bedste start på vores polterabend og vi var super friske resten af dagen til alle de andre ting vi skulle igennem :-)
Thor
Louise Nielsen  (louise.nielsen@hotmail.dk)
Tilføjet d. 01-12-2011 11:56:56
Jeg vil bare benytte muligheden for at sige - PÅ GENSYN!!!!!!
Tak for en god oplevelse og nu en meget bedre fornemmelse i kroppen.. Louise:)
Pia Bredvig  (pia.bredvig@gmail.com)
Tilføjet d. 26-08-2011 18:39:37
Altid behagelige gode oplevelser, velvære,ny energi god sved,glæder mig til der 4/9 til sved
kasper cetti  (kasper@cafe-petersborg.dk)
Tilføjet d. 21-12-2010 13:05:25
Hej finn. Så fik jeg min debut i jeres Inipi. blev spurgt 2 dage inden om jeg ville være med, af en kammerat, tog mig ikke lang tid at sige da dette skulle opleves.
Dagen er Mandag d.20/12-10 det har lige sneet, det fuldmåne og is på vandet, jeg har ingen anelse om hvad jeg skal til at prøve, men inden jeg for set mig om sidder jeg i en inipi, hvor man ingenting kan se, og nu skal der varme på, shit tænker jeg, har aldrig kunne være i en sauna, da jeg føler man ikke kan trække vejret, og en smule klaustrofobi, men nu sad jeg der, så ville give det en chance. og for ikke at gøre det til en roman og afsløre det hele, vil jeg bare sige tak finn, for en oplevelse for livet, jeg klarede alle 3 gange, og har aldrig prøvet noget så fedt, og er bestemt ikke sidste gang jeg skal det her.

Til alle der overvejer det, overvej ikke mere men gør det.

God jul og godt nytår til jer alle.
Susanne Svensson  (Susannesvensson@loell.dk)
Tilføjet d. 02-12-2010 21:06:29
Hej Inipi. Tak for sidst den 21.11.10. En fantastisk fuldmåneseance. Den larmende stilhed skyldtes måske den dejlige mad. En aften hvor enebær, ceder og fyr samt salvie kom helt ind i sjælen og fik løst op for infiltrationer og ømme muskler, som vi alle kan trænge til her i kulden. Skønt med 4. runde. PS. det største juleønske er en svedhytte i december, ups det var jo til julemanden ønskeliste, pyt hvis vi ikke ses må i alle have en dejlig jul. Kram kram og atter kram Susanne vi ses
Gitte Aaskov Laursen  (Gitte.aaskov@hotmail.com )
Tilføjet d. 23-11-2010 12:59:55
Svedhytte, søndag den 21.11.2010. Tak for en helt fantastisk oplevelse. Flotte rammer. Perfekt placering. God atmosfære. Et rigtigt dejligt sted at være, hvor i også var opmærksom på hvordan jeg havde det. God guidning. Jeg ser på hjemmesiden at en "normal" svedhytte er med 3 runder. 4. runde var med til at gøre oplevelsen til en super totaloplevelse. Så jeg håber der kommer flere svedhytte arrangementer med runde nr. 4 :0)) På gensyn en anden god gang Mange smil og hilser - Gitte


Velvære/saunagus i Indiansk svedhytte

Wellværestedet på Amagerstrand i skønne omgivelser tæt på metro station 5øren. Fri parkering , med massage, cranio sakral terapi, sportsakupunktur, kosmetisk akupunktur og saunatemaer

Til forside
Besøg os på facebook »
Book en tid her
 
 

Her er nogle af vores mest populære behandlinger


  

• Sportsakupunktur > Sportsakupunktur er en kombination af muskulære triggerpunkter og reflekspunkter.

• Sportsmassage >  Benyttes af mange seriøse sportsudøvere som forebyggende behandling.

Svedhytte >  Hør om gamle indianske traditioner alt imens stenene overhældes med vand og æteriske olier.

  Detox   > udrensning med wellness og mig tid, se tid og datoer på vores facebook side.


  

Om inipi


 

Saunagus i svedhytte og massage hvor vi kan benytte naturens eget koldtvandskar nemlig det dejlige friske havvand

Inipi          |          Havkajakvej 6         |          2300 København S          |          Tlf.: 31 20 60 11          |          E-mail: mail@inipi.dk          |   Gusmester:  Alf Paysen 

 

Copyright © Inipi 2012. All rights reserved