Vi har fem forskellige saunatemaer:

Finsk tema, fransk havalge tema, indiansk tema, romersk tema og tyrkisk tema. Hvert tema foregår af 3 omgange med en saunaovn i svedhytten og en kort pause mellem omgangene hvor der er vand at drikke. Man skal selv medbringe badetøj samt håndklæder. Der kræves at man er en gruppe på 10 personer eller flere for at booke et tema.
 

Finsk tema

Dette tema starter i svedhytten, hvor vi lægger friske birkegrene over de varme sten på saunaovnen og derefter overhælder dem med vand, dette giver en gus så man fornemmer skoven komme til sig, imens fortæller gusmesteren om den nordiske badekultur. Efter vi er blevet godt opvarmet i den 85 grader varme svedhytte går vi udenfor, hvor vi "slår" os med birkegrenene, derefter en tur i kanalen. 2. omgang i svedhytten er med en skøn duft af fyrrenål og cedertræ, og efter endnu en opvarmning går vi igen ud og der gnubbes med knust is på kroppen, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Vi slutter af med en tur i kanalen igen og et dejligt glas skovbærsaft.

 

Fransk havalgetema

Vi starter som før i svedhytten med at varme kroppen op i en duft af æteriske olier, når dette er gjort går vi ud og tager en dukkert i kanalens friske havvand. 2. omgang i svedhytten smører vi kroppen ind i velduftende havalger som køler og stimulerer blodgennemstrømningen i huden og vævet, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Vi runder temaet af med endnu en dukkert og servering af frisk grapefrugt og mynte te.

 

Indiansk tema

Når de gamle nordamerikanske indianere samledes i svedhytterne var det ikke kun for at rense kroppen men også sjælen. I denne moderne version bliver de varme sten i saunaovnen stænket med aromatiske olier og friske urter, du vil opleve en særlig aromatisk saunagus med varm og dybderensende damp. 2. omgang vil vi i svedhytten smøre os på kroppen med en speciel blanding udviklet efter gamle indianske opskrifter, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Der sluttes af med en dukkert og iskold udrensende tranebærsaft.

 

Romersk tema

Temaet starter i svedhytten med en let saunagus for at åbne porrerne i huden, derefter scrupper vi kroppen med en blanding af olivenolie, natursæbe og salt og skylder det hele af i kanalens friske havvand. 2. omgang får man udleveret en muddermaske fra det døde hav med en rensende effekt som i Cleopatras dage og går igen i svedhytten, hvor vi får en duft fra romerriget i form af "gudevand" på brystet, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Efter endnu en dukkert bliver der serveret friske appelsinskiver.

 

Tyrkisk tema

Dette tema starter med at vi kommer vand på de varme sten i saunaovnen så der dannes en varmedamp der fylder hytten med fugt, karret med sæbe i en pose går rundt så alle kan forsyne sig med skummende sæbe, dette scruppes af en selv, med en scruppehanske man får udleveret til låns, på skulder, bryst, arme, ben og mave, derefter kan man efter tur lægge sig på bænken og få sæbescrub af ryg og ben som udføres af gusmesteren

 

Når alle har fået scrubben går vi ud og hopper i kanalen for at skylle sæben af. 2. omgang sidder man i svedhytten og slapper af, mærker hvordan ens hud er blevet glat og smidig efter sæbebehandlingen der har frigjort det yderste lag døde hudceller og mærker sin krop frigjort for de affaldsstoffer der er kommet ud ved hjælp af scrubben, eller nyder hinandens selskab med en god snak. Rumtemperaturen er her 42 grader og kan ikke sammenlignes med en sauna da luftfugtigheden her er meget større. 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Der sluttes af efter en sidste dukkert i kanalen med tyrkisk te.

 


Velvære/saunagus i Indiansk svedhytte

Wellværestedet på Amagerstrand i skønne omgivelser tæt på metro station 5øren. Fri parkering , med massage, cranio sakral terapi, sportsakupunktur, kosmetisk akupunktur og saunatemaer

Til forside
Besøg os på facebook »
Book en tid her
 
 

Her er nogle af vores mest populære behandlinger


  

• Sportsakupunktur > Sportsakupunktur er en kombination af muskulære triggerpunkter og reflekspunkter.

• Sportsmassage >  Benyttes af mange seriøse sportsudøvere som forebyggende behandling.

Svedhytte >  Hør om gamle indianske traditioner alt imens stenene overhældes med vand og æteriske olier.

  Detox   > udrensning med wellness og mig tid, se tid og datoer på vores facebook side.


  

Om inipi


 

Saunagus i svedhytte og massage hvor vi kan benytte naturens eget koldtvandskar nemlig det dejlige friske havvand

Inipi          |          Havkajakvej 6         |          2300 København S          |          Tlf.: 31 20 60 11          |          E-mail: mail@inipi.dk          |   Gusmester:  Alf Paysen 

 

Copyright © Inipi 2012. All rights reserved