saunatemaer

Vi har 5 forskellige saunatemaer

hvert tema foregår af 3 omgange med en saunaovn i svedhytten. mellem omgangene er der en kort pause, hvor man kan drikke vand og spise snacks. Den 3. omgang under alle temaerne sidder man og nyder at kroppen har vænnet sig til varmen og slapper af.  Man skal selv medbringe badetøj og håndklæder. For at booke et tema skal man være en gruppe på minimum 10 personer, er man 15 personer eller flere gives en rabat på 10%

 

Finsk tema

Dette temas første omgang foregår med friske birkegrene der bliver lagt på de varme sten i saunaovnen og derefter overhældt med vand. Ud af det kommer en gus der giver fornemmelse af at skoven kommer til en, samtidig fortæller gusmesteren om den nordiske bade kultur.Efter vi er blevet godt opvarmet i den 85 grader varme svedhytte, går vi udenfor hvor vi slår os med birkegrene, derefter en tur i kanalen. Anden omgang er en skøn duft af fyrrenåle og cedertræ, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Efter endnu en opvarmning sluttes der af med en tur i kanalen og et dejligt glas skovbærsaft.

90 min  295,00 kr.

 

Fransk havalgetema

Første omgang her varmer vi kroppen op i en duft af rene æteriske olier, samtidig med at gusmesteren fortæller hvad olierne gør godt for. Efter en dukkert i kanalen og en kort pause starter anden omgang i svedhytten, hvor vi smører kroppen ind i velduftende hav alger, som køler og stimulere blodgennemstrømningen i huden og vævet, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Vi runder temaet af med endnu en dukkert, og servering af frisk grapefrugt og myntete.

90 min  245,00 kr

 

Indiansk tema

Når de gamle nordamerikansk indianere samledes i svedhytterne var det ikke kun for at rense kroppen men også sjælen. I første omgang af denne moderne version bliver de varme sten i saunaovnen stænket med tørrede urter og aromatiske olier. Du vil opleve en særlig aromatisk saunagus med varm og dybderensende damp. Anden omgang vil vi i svedhytten smøre os på kroppen med en speciel blanding udviklet efter gamle indianske opskrifter, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Der sluttes af med en dukkert og iskold udrensende tranebærsaft.

90 min  245,00 kr

 

Romersk tema

Første omgang her er en let saunagus, der åbner vores porrer i huden, så den er modtagelig når vi scrupper kroppen med en blanding af olivenolie, sæbe og salt og skylder det hele af i kanalens friske hav vand. Anden omgang bliver der udleveret en muddermaske fra det døde hav med en rensende effekt som i Cleopatras dage. Når denne er smurt på går vi igen i svedhytten, hvor vi får duft fra romerriget i form af "gudevand" på brystet, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Efter afkølingen vil der blive serveret friske appelsinskiver.

90 min 245,00 kr

 

Tyrkisk tema

Første omgang her vil der komme vand på de varme sten i saunaovnen, så der dannes en varmedamp der fylder hytten med fugt. Karret med sæbe i en pose går rundt så alle kan forsyne sig med skummende sæbe, dette scruppes af en selv med en scruppehandske man får udleveret til låns, på skulder, bryst, arme, ben og mave, hvorefter man efter tur får sæbescrub af ryg og ben som udføres af gusmesteren. når alle har været igennem går vi ud og hopper i kanalen for at skylle sæben af. Anden omgang sidder man i svedhytten og slapper af, mærker hvordan ens hud er blevet glat og smidig efter sæbebehandlingen der har frigjort det yderste lag døde hudceller og mærker sin krop frigjort for de affaldsstoffer der er kommet ud ved hjælp af massagen eller simpelthen bar nyder hinandens selskab med en god snak, 3. omgang sidder vi og nyder varmen i en afslappende atmosfære. Efter den sidste tur i kanalens friske vand er der hygge i pejsestuen med tyrkisk te.

90 min 295,00 kr

 
Til forside
Besøg os på facebook »
Book en tid her
 
 

Her er nogle af vores mest populære behandlinger


  

• Sportsakupunktur > Sportsakupunktur er en kombination af muskulære triggerpunkter og reflekspunkter.

• Sportsmassage >  Benyttes af mange seriøse sportsudøvere som forebyggende behandling.

Svedhytte >  Hør om gamle indianske traditioner alt imens stenene overhældes med vand og æteriske olier.

  Detox   > udrensning med wellness og mig tid, se tid og datoer på vores facebook side.


  

Om inipi


 

Saunagus i svedhytte og massage hvor vi kan benytte naturens eget koldtvandskar nemlig det dejlige friske havvand

Inipi          |          Havkajakvej 6         |          2300 København S          |          Tlf.: 31 20 60 11          |          E-mail: mail@inipi.dk          |   Gusmester:  Alf Paysen 

 

Copyright © Inipi 2012. All rights reserved